Højen Antennelaug

  • Højen Antennelaug
    Højen Antennelaug
Dato: 07/19/2015
Kategori: Tilflytter

Vi leverer TV, radio, internet og telefoni primært til husstande i Ny Højen. Som noget nyt kan vi levere internet og telefoni til husstande uden for Ny Højen.

TV kanaler

Du kan vælge mellem de TV-pakker vi tilbyder, hvis du bor inden for bygrænsen. Hos os har du også medindflydelse på, hvilke TV-kanaler vi skal tilbyde. Det eneste det kræver er, at du møder op til vores generalforsamling. Hos os kan du tilslutte lige så mange tv, du vil, uden at skulle have nogen ekstra modtager. Vi udsender alle vores TV-kanaler ukodet og digitalt, så der er ikke behov for  programkort eller moduler.   

Radiokanaler

Inden for bygrænsen kan vi levere en lang række radiokanaler både som FM og digitalt via dit TV.

Internet

Vi tilbyder internet med attraktive hastigheder til stærke priser. Bor du inden for en radius på 2-5 km fra vores antennemast, og kan du fra din husstand se masten, kan vi levere internet til dig. For at modtage internet skal der monteres en lille antenne, som skal pege på vores mast.

Er I flere i dit område, som kunne tænke sig en alternativ internetleverandør, så kontakt os. Vi kan med stor sandsynlighed også levere internet til dig.

Telefoni

Via vores samarbejde med Evercall kan vi nu tilbyde fastnet, mobil telefoni og mobilt bredbånd, som er velegnet til dig, der ikke har det store telefonibehov.

Bemærk at vi kun kan tilbyde fastnet-telefoni, hvis du har internet fra os.

Relaterede links