Nyt fra Lokalrådet i Højen

  • Det spirer frem med nye tiltag i Højen.
    Det spirer frem med nye tiltag i Højen.
Dato: 04/07/2015
Kategori: Højen Vorflue nr. 1 2015

Det spirer frem med nye tiltag i Højen. Rigtig mange mennesker fra Højen har aktivt deltaget i møder med det formål at have tiltag klar til Landsbyprogrammet for Højen.

Det spirer frem med nye tiltag i Højen. Rigtig mange mennesker fra Højen har aktivt deltaget i møder med det formål at have tiltag klar til Landsbyprogrammet for Højen. Landsbyprogrammet skal nu realiseres, og det bliver spændende at følge i den nærmeste fremtid. Tak for de mange ideer. Læs mere herom i Vor Flue.

Der har længe været et stort ønske om en ny udstykning syd for Højen. Nu er det en realitet. Byrådet har besluttet, at der kommer byggemodning af 6 byggegrunde. Disse skulle være klar ultimo 2015. Der bliver foreløbig indkørsel fra Stubdrup Kirkevej til arbejdsområdet. I løbet af 2015 skal den nuværende lokalplan revideres. Nærmere herom senere.

Den 25. februar havde vi 3 generalforsamlinger i hhv. Højen Kultur- og Forsamlingshus, Lokalrådet og Venner for Højen. Der var et pænt fremmøde. Læs mere herom i Vor Flue. Velkommen til Susanne Norsgaard og Leif Sørensen, som blev valgt ind i bestyrelsen for Lokalrådet. Som suppleant blev Eva Larsen og Rikke Henriksen valgt.

Andre nye tiltag bliver den 19. april, hvor vi har til meldt Højen til fælles affaldsindsamling i samarbejde med Grøn Forum.

Kontingentet for 2014 blev sammenlagt 7.500 kr. Tak for dette og vi håber på lige så god opbakning i 2015. Satserne er 100 kr. pr. husstand og 50 kr. for enlige. Benyt venligst vedlagte girokort.

Højen er ikke nogen døgnflue. I lokalrådet ser vi med spænding på de nye spirende tiltag og er sikker på, det bliver til gavn for alle i Højen.

På vegne af Lokalrådet

Poul Thomsen

Relaterede nyheder