Højen et dejligt sted

  • Solnedgang i Højen
    Solnedgang i Højen
Dato: 03/28/2015
Kategori: Tilflytter

Højen er et område med lange traditioner for sammenhold, storslået natur og tæt på indkøbsmuligheder og motorvej. I Højen er vi kendt for et stærkt foreningsliv, som er med til at drive masser af fritids-aktiviteter og projekter, som gør, at det er et dejligt sted at bo. Alt efter hvad du har lyst til, er der masser af muligheder for at blive aktiv i vores foreninger, enten som udøver, frivillig eller medlem af en bestyrelse.

Med motorvejs afkørsel 61b har vi nu nem adgang til motorvejsnettet. Det tager ikke lang tid at komme til Odense eller Aarhus. I Vejle finder du en af de bedste gågader i Østjylland med masser af indkøbsmuligheder. Det tager kun 20 min. i bil til Kolding Storcenter - et indkøbsmekka med butikker af enhver art. Vores lokale Daglig'Brugs skal man ikke glemme, den skaber liv i byen. Den er med til at gøre Højen til et attraktivt sted at bo. Vi nyder alle at komme der, og man møder altid nogle, man kender.

Den offentlige transport er bedre end i mange andre lokal områder. Bussen mellem Vejle og Kolding kører ofte. I myldretiden er der ekstra busser, som transporterer de unge til deres uddannelsessteder. Du kan også hoppe på X Bussen, som kører til Sønderborg.

Højen er et trygt sted for dine børn at vokse op. Vi har dagpleje, vuggestue, børnehave og skole centralt placeret i Ny Højen. Dine børn får hurtigt en stor flok venner og mange legeaftaler. Her er fred og ro, smuk natur og masser af muligheder for at dyrke dine interesser enten i naturen eller i en af vores mange foreninger.

I Højen har vi også tradition for at gøre tingene selv. Blot for at nævne nogle få eksempler var der mange, der støttede forsamlingshuset økonomisk, da der skulle lægges nyt gulv. Madpakkehuset blev bygget af lokale frivillige. Hvis vi vil beholde Højen, som det dejlige sted, det er, skal vi alle være med til at støtte både arrangementer og de lokale tilbud.

Vil du følge med i, hvad der sker i Højen, er denne hjemmeside et godt bud. Du kan også følge facebook-siden ”Os fra Højen